Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення, участі в рекламних активностях компанії Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.
  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення, участі в рекламних активностях компанії Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.
  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення, участі в рекламних активностях компанії ФОП Ковальов І.С., тощо.
  • Ваші персональні дані обробляються компанією ФОП Ковальов І.С. виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та компанією ФОП Ковальов І.С. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
  • Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином: при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті https:cargokitchen.com.ua, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у строфі «ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»; при участі в рекламних активностях компанія ФОП Ковальов І.С. відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується компанією ФОП Ковальов І.С. та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.
  • Якщо у Вас виникли питання з питань конфіденційності, зв’яжіться з нами, зателефонувавши за номером компанії: (098) 100 0948 або написавши за адресою info@cargokitchen.com.ua.

Дякуємо., тощо.

  • Ваші персональні дані обробляються компанією ФОП Ковальов І.С. виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та компанією ФОП Ковальов І.С.. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
  • Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином: при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті https:cargokitchen.com.ua, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у строфі «ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»; при участі в рекламних активностях компанія ФОП Ковальов І.С. відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується компанією ФОП Ковальов І.С. та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.
  • Якщо у Вас виникли питання з питань конфіденційності, зв’яжіться з нами, зателефонувавши за номерами компанії: (098) 100 0948 або написавши за адресою info@cargokitchen.com.ua.

Дякуємо., тощо.

  • Ваші персональні дані обробляються компанією ФОП Ковальов І.С. виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та компанією ФОП Ковальов І.С.. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
  • Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином: при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті https:cargokitchen.com.ua, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у строфі «ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»; при участі в рекламних активностях компанія ФОП Ковальов І.С. відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується компанією ФОП Ковальов І.С. та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
  • Компанія ФОП Ковальов І.С. використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.
  • Якщо у Вас виникли питання з питань конфіденційності, зв’яжіться з нами, зателефонувавши за номерами компанії: ((098) 100 0948 або написавши за адресою info@cargokitchen.com.ua.

Дякуємо.

Твій гострономічний порт у Києві - обіди для офісу
098-100-09-48
1