Пастрамі

11 видів спецій, 120 годин маринаду та 24 години копчення
Наше пастрамі це – Бентлі серед м’ясних делікатесів!

  • Сендвiч із халапеньйо

    Пастрамі сендвіч із халапеньйо
    – гречаний хліб
    – американська гірчиця
    – огірки пікулі
    – халапеньйо та сир чеддер
    – пастрамі
    220 грн / 270 г


    220.00 Додати у кошик
  • Сендвiч із капустою

    Пастрамі сендвіч із капустою
    – гречаний хліб
    – сир чеддер
    – огірки пікулі
    – ферментована капуста
    – американська гірчиця
    – пастрамі
    220 грн / 270 г


    220.00 Додати у кошик

Пастрамі

це делікатес з маринованого та копченого м’яса. Отримавши велику популярність в нью-йоркському закладі Katz’s Delicatessen, пастрамі швидко отримала своїх шанувальників серед тих хто дійсно цінує делікатеси.

Це не звичайний спосіб приготування м’яса.

М’ясний отруб маринується не менш п’яти днів, потім засипається великою кількістю перцю, коріандру і ялівцю і коптиться мінімум 24 години

Наш шеф-кухар

Нікіта Некіш три роки шукав ідеальний рецепт приготування пастрамі. Секрет він віднайшов у смокері, щільному контролі маринаду та копчення. Це не просто копчене м’ясо, це процес постійного контролю аромату, м’якості, соковитості, гостроти та кольору.
І наразі завдяки цим здобуткам, ми у Cargo Kitchen можемо з гордістю сказати, що пастрамі від нашого шефа це – Трюфель серед м’ясних делікатесів!